Επίσκεψη Κώστα Τσιαμπά στα γραφεία διεύθυνσης των Παιδικών Σταθμών

Επίσκεψη Κώστα Τσιαμπά στα γραφεία διεύθυνσης των Παιδικών Σταθμών

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Όραμα για την Αγία παρασκευή, Κώστας Τσιαμπάς συνοδευόμενος από το μέλος της παράταξης Φίλιππο Πετρόπουλο, επισκέφτηκαν τα γραφεία διεύθυνσης των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, αφού ενημερώθηκαν και κατέγραψαν τα προβλήματα που υπάρχουν.

Εν συνεχεία ο κος Τσιαμπάς παρουσίασε ένα πλαίσιο παρεμβάσεων που με συνεργασία της διεύθυνσης και του προσωπικού έχει σκοπό να εφαρμόσει ως αυριανή δημοτική αρχή.

Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων με την Διευθύντρια κα Γιαννάκη Αναστασία,  κατόπιν ο Κώστας Τσιαμπάς ευχαρίστησε την ίδια και δια μέσου αυτής, όλους τους εργαζόμενους και εξήρε τις προσπάθειες που έχουν καταβάλλει διαχρονικά, για να διατηρήσουν τη καλή λειτουργία  των παιδικών σταθμών.

 

Δεσμεύτηκε ότι θα είναι πάντα δίπλα τους όπως και ως αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών,  αρωγός στα προβλήματά τους.

Πιστεύουμε, σημείωσε ο Κώστα Τσιαμπάς, ότι η συνεργασία για την συνεχή  αναβάθμιση της λειτουργίας των παιδικών σταθμών και των συνθηκών εργασίας, με ειλικρίνεια και αλληλοσεβασμό είναι πρωταρχικός σκοπός, και παρότρυνε διοίκηση και προσωπικό, να συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν την απασχόλησή τους ως ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ κόντρα στα προβλήματα και τις τυχόν αντιξοότητες.

 

Το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης

Όραμα για την Αγία Παρασκευή