Καλωσορίζουμε την Αγάπη Τσακπίνογλου

Καλωσορίζουμε την Αγάπη Τσακπίνογλου

Η Αγάπη Τσακπίνογλου γεννήθηκε στην Τεχεράνη και μεγάλωσε στην Βηρυτό μέχρι και την ηλικία των 15 χρονών.
Με πρώτη γλώσσα τα γαλλικά ξεκίνησε με οικονομικές σπουδές στο Στρασβούργο, πήρε μεταγραφή στο Παρίσι, και αποφοίτησε με έπαινο από το Institut Bischoffsheim Βρυξέλλες, στο τμήμα σπουδών Arts du tissu.
Από το 1991 – 2012 εργάστηκε σε γνωστά περιοδικά (ELLE-DIVA-MAISON DECORATION) σε θέσεις ευθύνης.
Το 2012 αναλαμβάνει θέση συμβούλου και την διεύθυνση περιεχομένου στην πλατφόρμα Lovegreece του ιδρύματος ΜΑΜΙΔΑΚΗ, με στόχο την παγκόσμια προβολή και ανάδειξη του έργου λαμπρών Ελλήνων από κάθε πεδίο.
Από το 2015 συνεργάζεται με τον όμιλο σπουδών μόδας PANSiK σαν καθηγήτρια στην ιστορία μόδας του 20ου αιώνα, καθώς και στη δημοσιογραφία και κοινωνιολογία της μόδας.
Η γνώση, η τέχνη, η μελέτη, η ελευθερία της δημιουργίας, η δύναμη της έκφρασης, η αναζήτηση της αλήθειας είναι o καθρέφτης του ηθικού κώδικα αξιών, που αποκωδικοποιεί ο πολιτισμός μιας γεμάτης ζωής
Οραματίζεται την Αγία Παρασκευή του Μέλλοντος, δίνει το παρών στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και στηρίζει τον Κώστα Τσιαμπά για να υλοποιήσουν μαζί ένα άλλο σχέδιο για το πολιτισμό της πόλης μας με στόχο να την φέρουν στο προσκήνιο της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.
Αγάπη σου ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία!✌️
Γραφείο Τύπου
Όραμα για την Αγία Παρασκευή