Επιτέλους Συνέλθετε…

Επιτέλους Συνέλθετε…

Κύριε Ζορμπά  και κύριε Σταθόπουλε  ως  υπεύθυνοι για την δυσμενή εξέλιξη της κατασκευής του Δημαρχείου, πρέπει έστω και την ύστατη στιγμή να αντιληφθείτε  το καθήκον σας, απέναντι στους δημότες και  σε κλίμα συναίνεσης μεταξύ σας αλλά και με τις υπόλοιπες παρατάξεις  να  λύσετε το ΜΕΓΑ πρόβλημα του Δημαρχείου.

Σας είχαμε προειδοποιήσει με αγωνιώδεις παρεμβάσεις μας από το 2021 με αποκορύφωμα τον Αύγουστο του 2022 για τις αναμενόμενες εξελίξεις και τελευταία στις 12/12 διαβάστε εδώ:  https://bit.ly/kostas_tsiampas_paremvasi_dimarxeio 

Μέχρι  τώρα  επιλέξατε τη σύγκρουση, προσφέροντας το απαιτούμενο από το νόμο χρόνο (3 μήνες) στον εργολάβο να ζητήσει  τη λύση της σύμβασης βάσει νόμου.

Δεν σας ενδιέφερε ή δεν αντιληφθήκατε ότι, ο εργολάβος προσπαθεί να απεμπλακεί καθώς, αναδείχθηκε  μειοδότης με  43% έκπτωση, εάν  δε προσθέσουμε σε αυτήν και την μεσοσταθμική αύξηση των τιμών των υλικών λόγω κρίσης,  35%, το έργο έχει γίνει ασύμφορο, καθώς το κέρδος του εξαλείφετε.

Όμως, παρόλα τα λάθη και τις προεκλογικές ανούσιες αψιμαχίες. Υπάρχει τελευταία ελπίδα, εάν όλοι μαζί “κινήσουμε γη και ουρανό” για να πείσουμε την περιφέρεια και τα αρμόδια Υπουργεία να παρέμβουν και να συνδράμουν στην επίλυση του προβλήματος.

Εύχομαι έστω την ύστατη  στιγμή να εισακουστώ.  Να σταματήσετε την  ανούσια αντιπαράθεση και να λύσετε το πρόβλημα ΑΜΕΣΑ,  για να μην μετατραπεί ο δικό σας προεκλογικός πόλεμος, χριστουγεννιάτικος μποναμάς για τους δημότες και  πρωτοχρονιάτικο δώρο για τον εργολάβο.

 

Κώστας Τσιαμπάς

Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής